Blog

Objave iz našeg bloga

Osam planina ili priča o prijateljstvu

U priči pod nazivom „Osam planina“ glavna tema jest prijateljstvo. Ono koje odolijeva razlikama, udaljenostima, životima, novcima i obiteljima. Iskreno prijateljstvo dvojice dječaka koji zajedno odrastaju i kojima nisu potrebne niti grandiozne geste niti velike riječi, koji se razumiju samo utoliko što zajedno postoje i dijele to vrijeme koje prolazi kraj njih.

Pročitajte više

MOJE PUTOVANJE U EGIPAT

Inače se do otoka može doći vožnjom brodom od marine u Hurghadi za 40 minuta, koliko je nama i trebalo za vratiti se natrag. Ovim izletom smo završili svoje putovanje i imali uistinu čaroban i romantičan zadnji dan Egipta. Zahvalna sam agenciji Eti na odličnoj organizaciji, super vodičima Ahmedu i Akiju i prilici da sam imala mogućnost upoznati ovaj dio Egipta u tako pozitivnom okruženju i fenomenalnim iskustvima. Jedno je sigurno, vraćam se ponovo u Egipat posjetiti Sharm El Shaik, piramide u Kairu te dodatno želim ići u Jordan – Petru. 

Pročitajte više

Jeste li isprobali izazov 30 dana yoge by „Yoga with Adriene“?

Ovakav izazov postaje mojih 30 minuta u kojih mogu „uskočiti“ u bilo kojem trenutku dana, bez planiranja rasporeda, bez spremanja i vožnje do studija. Adriane postaje moja yoga prijateljica koja me motivira i koja svaki dan za mene ima spreman novi video, sa novom porukom ili riječi koja mi signalizira na čemu ćemo taj dan raditi.

Pročitajte više

Što su zapravo blagdani..?

Sve su ovo razlozi zbog kojih volim blagdane – volim njihovu srž i njihovo pravo značenje – i vjerujem da je vrijeme da se tome i vratimo. Jer zaista je mnogo važnije kako ćemo jedni druge „nositi“ kroz ovo blagdansko vrijeme nego koliko ćemo prožvakati francuske salate i čupavaca. Mijenjala bih u svakom trenutku sve kremšnite i mlince za zagrljaj, za lijepu riječ, za razumijevanje i podršku.

Pročitajte više

Alati koje nudi Netflixov film “Stutz”

„Version of yourself that you want to hide from everyone else.
It’s the part of us that we are ashamed of.
It’s the part of you that you wish you are not, but you can’t get rid of it.
Talk and listen to your shadow.
Shadow needs attention, the only human being that it needs attention from is yourself.“

Pročitajte više

Napredak, ne savršenstvo.

“Život ne zahtijeva savršenstvo. Život ne zahtijeva da stalno budete neustrašivi, puni samopouzdanja ili samosvjesni. Život jednostavno zahtijeva da se nastavite pojavljivati.”

Pročitajte više