Prosinac

Journey to Well “u malom”

..upravo to bi bilo najjednostavnije objašnjenje našeg jednodnevnog izleta u prosincu!

Gorski kotar zabijelio je snijeg i vlada prava zimska atmosfera – a nadamo se da će tako ostati i skroz do kraja ovog mjeseca.

Foto: Lynx&Fox

Ako još niste iskusili prave zimske šetnje po snijegu kroz idiličan krajolik poredanih jela i smreka sa otežalim granama punih snijega – vrijeme je da izvadite svoje najtoplije šalove, jakne, kape i rukavice te nam se pridružite u kombinaciji uživanja u vježbama disanja na svježem goranskom šumskom zraku koje će voditi naša Nina, protezanju nogu uzbrdo i nizbrdo u šetnji s lisicom Jelenom iz Lynx&Fox te radionici koju će voditi naša Kristina te kojom ćemo se pripremiti za novu godinu s novim uvjerenjima koja će nam služiti, a promijeniti ona koja nas blokiraju.

Jelena, Lynx&Fox

Naravno, sve ćemo to još začiniti finim ručkom sa goranskim delikatesama te neizostavnim štrudlama sa šumskim voćem!

Taman ususret onim najnervoznijim pripremama za blagdane, poklonite si ovu nedjelju da napunite baterije i osjetite pravi zamah energije koja će vas držati još dugo, dugo nakon vikenda.

Samo taj jedan dan, nedjelju 18.12, zaboravite na kolače, rodbinu, poklone koje još niste kupili i ukrase koje još niste izvadili… uronite u sniježnu bjelinu goranskog šumskog raja i otkrijte kako najbolje darivati sebe! <3

Meeting point ovog jednodnevnog wellbeing užitka bit će u Delnicama – najvišem mjestu u Hrvatskoj 😊

Foto: Lynx & Fox

Ovom gradiću u Gorskom kotaru od oko šest tisuća stanovnika, najviša kota je na 1528 metara, a ako gledamo cijelo područje ovog mjesta – Delnice su smještene na visoravni visine između 700 i 900 metara.

Izlet ćemo započeti u 09:15 u prekrasnom parku u centru Delnica gdje ćemo istražiti svjesno upravljanje dahom i pranom (životna energija), te uravnotežiti naš živčani sustav i dovesti se u sadašnji trenutak kako bi mirni, uzemljeni i napunjeni pranom  uronili u Journey to Well putovanje.

U 10 sati  prošetati ćemo zaštićenom park šumom Japlenški vrh, Parkom kralja Tomislava i Selom Bake Mraz. Posjetiti ćemo i mini-zoo sa jelenima lopatarima, a potom vas povesti u čudesnu dolinu leptira na dalje istraživanje prirode pored žuborećih rijeka. Obilazak ćemo završiti posjetom Kaštelu Zrinski u kojem vas čeka otkrivanje flore, faune, klime i reljefa Gorskog kotara.

Foto: Lynx&Fox

Za ručak ćemo biti spremni u 14 sati, a nakon njega slijedi relaksirajuća radionica pod nazivom Promjena blokirajućih uvjerenja.

Kristina Smolić Lerš, terapeut te trener osobnih i sistemskih potencijala postavit će nam nekoliko važnih pitanja:

  • Jeste li zadovoljni životom i okolnostima u kojima živite?
  • Mislite li da ste “osuđeni” na taj scenario dok ne bude “game over”?
  • Ili ipak vjerujete da možete napraviti promjenu za sebe i kroz sebe?

Ako bar imate zrno sumnje u to da je sve već unaprijed gotovo, sudbinski predodređeno ili da vam netko drugi kroji vaše platno, dobrodošli ste na radionicu o uvjerenjima! Naša vjerovanja ili uvjerenja su sve one „istine“ koje smo kroz djetinjstvo i život pohranili kao istinite. Kada zastanemo i pogledamo kako su živjeli naši roditelji i preci, bit će nam jasnije zašto i mi sami vrtimo neke obrasce u svojem životu koji ne podržavaju naš napredak. Naša uvjerenja o našim sposobnostima, o životu, ljubavi, novcu, ono je što nas određuje, sputava ili potiče da se krećemo naprijed na liniji života.

Kada napravimo retrospekciju, znat ćemo u što vjerujemo; možda vjerujemo da je nemoguće doživjeti promjenu na lak način, pa je svaka nova promjena za nas teška i mukotrpna. Moguće je i da mislimo da, ako je nešto efikasno, ne može biti i jednostavno. Ali svi znamo da su nam se i neke dobre stvari dogodile jednostavno i nenadano, zar ne? Dakle, radi se o našem uvjerenju, a ne nečemu što je jednostavno univerzalna istina.

Postoje načini da se lako provjere naša podsvjesna uvjerenja pa je to upravo ono što ćemo na radionici i raditi. Najprije osvijestiti što više svojih uvjerenja pa provjeriti da li nam služe ili ih ipak želimo mijenjati.

Dok se lagano bližimo kraju još jedne godine, umjesto novogodišnjih odluka – mi biramo oprostiti se od uvjerenja koja nam ne služe više te u nadolazećoj godini stvoriti prostor za ljepše i lakše životne događaje.

Foto: Unsplash

CIJENA : 550,00 kn / osoba
Uključuje:
Stručno vodstvo izleta
Ulaznicu u Kaštel Zrinski
Radionicu Promjena blokirajućih uvjerenja
Ručak
Pratitelja
Organizaciju svih elemenata

termini

Journey to well

Jedinstveno holističko putovanje.

Budite dio nezaboravnog iskustva kroz kombinaciju elemenata revitalizirajuće yoge, poticajnih radionica te inspirirajućih izleta.